KooK met JOU

Culinaire workshops en cursussen worden steeds populairder en komen voor in de meest uiteenlopende vormen. U kunt zich verdiepen in de exotische cuisine of juist specifieke gerechten leren maken.


Workshops & Proeverijen:

Voor de feestavond van uw bedrijf of met vrienden of een teambuildingactiviteit: lekker koken in een gezellige omgeving.

Wij geven workshops in diverse segmenten van de keuken. Van Mediterraans tot Oosters, niets is ons onbekend. U geeft aan waarin u zich wilt verdiepen.

Workshops zijn te volgen met een minimale deelname van 12 personen

U kunt ervoor kiezen om allemaal hetzelfde te koken, dan wordt de avond beperkt tot een voor- en hoofdgerecht of een hoofd- en nagerecht. Wilt u liever een 6-gangendiner, dan kan de groep verdeeld worden en neemt ieder een gang voor zijn rekening.

In ieder geval wordt er na afloop heerlijk gegeten. Succes verzekerd!

Workshops kunnen bij ons of op locatie gegeven worden. Neem contact met ons op om naar de beschikbaarheid te informeren en/of om vrijblijvend een offerte op te vragen.

Workshops:

Tapas en amuses:    € 49.50 p.p.
In de workshop "Tapas & Amuses", die een dagdeel ( avond of middag ) duurt, maak je 10 verschillende Amuses en Tapas. Aansluitend wordt alles op tafel gezet en eet je het gezamelijk met je medecursisten op, waarna de avond met een lekker drankje nog lang kan duren. De start van de middag/avond is altijd met een welkomst drankje, om elkaar wat te leren kennen en daarna gaan we aan de slag. Stap voor stap word je door de recepten geloodst. Soms ontstaan er spontaan nieuwe creaties omdat iemand met een ander ingredient wil werken, zo kan het gebeuren dat 2 dezelfde gerechten er totaal anders uitzien en smaken.

  

Links: Uitleg van de docent.
Rechts: Na gedane arbeid is het goed eten en drinken.
 

Deze workshop zal een vervolg krijgen, maar dan weer met heel andere Amuses en Tapas. Die kun je dan op je eerstvolgende feest thuis ook gewoon maken.

De wokshop kost slechts € 49.50 per persoon. Dit is inclusief BTW en exclusief de genoten drankjes.

Wil je de workshop inclusief drankjes bpeken dan betaal je slechts € 55.00 per persoon.